Huurder

Wil jij in de regio Tilburg en Breda snel en zonder
zorgen huren?

visual

Woning huren in regio Breda of Tilburg

Ben je op zoek naar woonruimte in de regio Breda of Tilburg? Find a House verhuurt woonruimtes in en rondom deze mooie steden. In ons aanbod vind je regelmatig nieuwe woningen, appartementen, studio’s en kamers in verschillende prijsklassen.

Lees meer over aanhuur

interieur

Heb je interesse in een woning die nu te huur staat? Wij helpen je graag verder. Vind je een woning via onze website? Dan zijn hier geen kosten aan verbonden. Onze werkwijze is als volgt:

1

Inschrijven

Schrijf je in via het inschrijfformulier en neem vervolgens contact met ons op om je interesse in een woning kenbaar te maken.

2

Documenten verzamelen

Verzamel de volgende benodigde documenten:
• Kopie geldig legitimatiebewijs
• Kopie getekende arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens
• De 3 meest recente loonstroken
• Kopie van de bankpas

3

Inplannen van een bezichtiging

Als we alle documenten hebben ontvangen maken we een afspraak om de woning te bezichtigen

4

Woning huren?

Heb je interesse om een woning uit ons aanbod te huren? Dan horen we dat graag zo snel mogelijk van je en gaan in overleg met de verhuurder. Laat ons ook weten of er nog vragen zijn over de woning of verhuur, zodat we dat meteen met de verhuurder kunnen bespreken. Hierna hoor je op korte termijn van ons of je de nieuwe huurder bent van de woning.

5

Huurcontract opstellen

Wij stellen een duidelijke huurovereenkomst op. Deze wordt aan jou en de verhuurder verstuurd en na akkoord door beide partijen digitaal ondertekend. Wij stellen de eerste factuur op voor betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom.

6

Betaling

Zorg ervoor dat de betaling van de eerste maand huur en borg bij ons binnen 7 dagen na ondertekening van de huurovereenkomst is ontvangen en in ieder geval 2 werkdagen voor oplevering.

7

Check-in en sleuteloverdracht

Tijdens de check-in doen we een inspectie van je nieuwe woning en nemen we foto’s. Onze bevindingen en de foto’s leggen we vast in het inspectierapport. We beschrijven hierin de toestand van de woning en meterstanden. Wanneer dit is gebeurd kan de sleuteloverdracht plaatsvinden. Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

sleutels

Expats

Find a House offers a diverse range of rental properties. This varies between studio's, apartments or houses for a long-term rent or temporary rent. Through our website you can respond on the properties that are listed for a viewing. 

Tell me more

Nog geen woning gezien die bij je past?

Laat hier je gegevens en woonvoorkeuren achter en wordt automatisch op de hoogte gehouden van ons nieuwste aanbod huurwoningen. Een woning gezien die je bevalt? Reageer dan op deze woning zodat we zo snel mogelijk een bezichtiging kunnen inplannen.

Stuur ons een bericht!

Neem contact met ons op indien je meer wilt weten over onze aanhuur service, en hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij jouw droomwoning snel vindt.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Direct uw woning verhuren