Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer via Find a House: compleet beheer of onderdelen ervan, maar altijd op maat en op een manier die past bij al jouw wensen!

visual

Find a House voor proactief vastgoedbeheer!

Find a House is een betrouwbare en proactieve vastgoedbeheerder. Wij nemen graag het gehele vastgoedbeheer, of delen ervan, uit handen. De wensen van de verhuurder, belegger en investeerder staan hierbij centraal. Zorgeloos verhuren met beheer op maat.

Financieel beheer

Onder het financieel beheer verstaan wij vooral het bijhouden van de financiële administratie die komt kijken bij de verhuur van een (beleggings)pand. Denk hierbij aan:

  • Incasseren van huren en bijkomende financiële afhandeling verzorgen
  • Periodieke administratieve huurafrekening aan eigenaar verzorgen
  • Actie ondernemen bij achterstanden 
  • Verrichten van betalingen met toestemming van verhuurder
  • Afhandeling van rekeningen voor gas, licht, water en schoonmaak.

Daarnaast maken we afspraken met huurders over de jaarlijks toegestane huurverhoging. Bij aanvang en vertrek van huurders regelen we de begin- en eindinspectie en de verrekening van borgsommen en servicekosten. 

 

sleutels"

sleutels"

Technisch beheer

Technisch beheer gaat vooral over het onderhoud van jouw pand. Denk aan:

  • Afhandeling van meldingen die huurders indienen over gebreken en storingen
  • Verrichten van inspectie bij klachten
  • Verrichten van periodieke en preventieve inspecties (indien gewenst)
  • Afhandeling klachtenonderhoud

De afhandeling van meldingen en inspecties regelen we volgens de afspraken die je met ons daarover hebt gemaakt. De contacten met monteurs, loodgieters en aannemers verlopen via Find a House. Indien nodig nemen we contact met je op. Bij wisseling van huurders voeren wij de aanvangs- en eindinspecties uit. Daarbij houden we de staat van onderhoud steeds goed in de gaten. 

Vastgoedbeheer via Find a House: compleet beheer of onderdelen ervan, maar altijd op maat en op een manier die past bij al jouw wensen

 

Stuur ons een bericht!

Neem contact met ons op indien je meer wilt weten over onze pakketten en hoe wij ervoor gaan zorgen dat de woning goed en snel verhuurd en onderhouden wordt.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Direct uw woning verhuren