Aanhuur

Find a House vindt jouw droomhuis!

visual

Ben je op zoek naar een huurwoning maar ben je het het beu om elke dag het aanbod uit te pluizen? Het zoeken naar een huurwoning kan een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Soms wordt de verhuur zelfs op het laatste moment nog afgeketst. Wij hebben alle variaties al eens voorbij zien komen en weten hoe vervelend de zoektocht naar een nieuwe huurwoning dan kan worden.

sleutels

Geef je zoektocht naar een huurwoning uit handen

Wil je zelf zo min mogelijk tijd en energie steken in de zoektocht naar een nieuwe huurwoning? Find a House gaat graag als aanhuurmakelaar voor je aan de slag. Wij verrichten voor jou het zoekwerk en leggen alleen woningen aan je voor die voldoen aan jouw profiel. Met de verhuurder stemmen we van tevoren al af of je in aanmerking komt om de woning te huren. Samen plannen we een dagdeel in om de geschikte huurwoningen samen te bekijken. Daarna bespreken we of jouw nieuwe woning ertussen zit. Is dit niet het geval? Dan zoeken we net zo lang verder tot we jouw droomhuis hebben gevonden. 

Huurwoning in Breda en omgeving vinden

Find a House kent de huurmarkt in Breda en omgeving en weet dat de vraag groter is dan het aanbod. Het kan echt lastig zijn om een geschikte huurwoning te vinden en om op de radar van een verhuurmakelaar te komen. Aanhuur is daarom de ideale oplossing! Wij zoeken voor jou naar een geschikte woning zodat je zo snel mogelijk die verhuisdozen in kunt pakken.

 

interieur

sleutels

Zo werkt aanhuur door Find a House:

  • Wij bespreken samen je woonwensen en stellen aan de hand van dit persoonlijke gesprek een zoekprofiel samen;
  • Wij selecteren aan de hand van het zoekprofiel geschikte woningen/appartementen;
  • Wij gaan samen de geselecteerde woningen/appartementen bezichtigen;
  • Wij adviseren over een passende huurprijs en overige bijzondere bepalingen;
  • Wij dragen, indien noodzakelijk, zorg voor het opstellen van het huurcontract, inclusief een eventuele Engelse vertaling hiervan;
  • Wij voeren een inspectie uit bij aanvang en einde van het huurcontract en stellen hiervan een rapport op, voorzien van begeleidend beeldmateriaal.

Wil je meer weten of heb je interesse in een aanhuuropdracht? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Find a House

Stuur ons een bericht!

Neem contact met ons op indien je meer wilt weten over onze aanhuur service, en hoe wij ervoor gaan zorgen dat jij jouw droomwoning snel vindt.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Direct uw woning verhuren