Reviews

Cristina Gaga

My experience with Find a House, in particular with the agent Angela was fantastic, after a 2 month long search for accommodation for my daughter and friend who were doing Erasmus in Breda without success, I asked for help in Find a House and in less than 1 hour I was contacted, and that same day I was presented with a wonderful solution. I thank all the help, kindness and availability of Angela (who I consider a friend).
I am and will be eternally grateful.
Cristina Gaga (From Portugal)

Rafal Lipinski

(Vertaald door Google) Patty, een geweldige vrouw die in elk opzicht een professional is als het gaat om het huren van een huis, eerlijk en met een glimlach op haar gezicht. ze heeft ons veel levensvreugde gegeven waarvoor we haar heel erg bedanken. Ik raad het ten zeerste aan en groet van harte.

Vinnie

 

Door Angela super geholpen in de zoektocht naar mijn nieuwe huisje :)

Teddi van Bilsen

Heel prettig contact en erg fijn proces doorlopen. Een persoonlijke benadering en je voelt je alles behalve een nummertje. Zeker een prettige en betrouwbare partij om mee te schakelen. Ik ga nu genieten van mijn nieuwe plekje! 🔐

Tom van de Schoot

Super efficiënt and high quality service. Always on time and keeping appointments as promised. Personally we worked with Patty. I highly recommend Find a House

George Gkotsis

They Helped my find my apartment. They go above their responsibilities to assist and to help find the apartment that suits the customer best.

David Sanchez

Great team! They really look like caring about you.

Yasemin Şeref-Odabaş

Na 9 jaar in het buitenland te hebben gewoond was ik op zoek naar een woning om weer te kunnen remigreren. Na ruim 3 maanden lang gereageerd te hebben op meer dan 50 woningen zonder ook maar een enkele (al is het maar een negatieve) reactie terug te hebben gekregen, heb ik kennis gemaakt met Angela. Goed luisterend naar mijn wensen, energiek, doelgericht, sympathiek en geruststellend zijn we het gesprek begonnen. Ze heeft me continu op de hoogte gehouden van het proces, aangestuurd waar het moest, en binnen een paar weken had ik al een woning op een plek waar ik in eerste instantie niet eens aan had gedacht. Nu zitten we samen met mijn partner en dochter in een woning, wat aan meer wensen voldoet dan ik had uitgesproken! Prima plekje om te starten dankzij Angela!

Direct uw woning verhuren