DutchEnglish

Image Alt

Verhuurder

Wil jij jouw woning in de regio Tilburg en Breda snel en zonder zorgen verhuren?

Find a House is een proactieve verhuurmakelaar met een flexibele insteek in de regio Tilburg en Breda die ervoor zorgt dat woningen goed, snel en zonder zorgen verhuurd worden!

Voor wij de woning in verhuur nemen, komen we graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken en een verhuurplan op te stellen. Het verhuurplan geeft aan in hoeverre je het verhuurproces uit handen wilt geven. Wil je enkel jouw woning op een professionele manier op het internet hebben en zelf de bezichtigingen doen? Dat kan! Of wil je juist het hele proces uit handen geven? Dat kan!

Find a House is flexibel en biedt ondersteuning op de manier die bij jou past! Wij gaan enkel voor de beste kandidaat, om dit te waarborgen maken wij gebruik van Huurcheck. Huurcheck heeft de meest uitgebreide creditcheck mogelijkheden samengevoegd in één systeem. Daarnaast vinden wij het belangrijk om niet alleen goed te zijn voor de verhuurder, maar ook voor de huurder. Find a House houdt zich aan de wetgeving en vraagt géén kosten aan de huurders. Verder vinden wij het erg belangrijk om een sluitende huurovereenkomst op te maken volgens de laatste wet- en regelgeving. Wij hanteren hierbij de nieuwste ROZ-modellen, maar bieden hierbij wel maatwerk om ervoor te zorgen dat de huurovereenkomst perfect aansluit bij de verhuur.

Find a House staat voor een duidelijke en transparante communicatie, geen verassingen bij ons, maar een helder verhaal! Verhuren zonder zorgen. Hieronder staan onze tarieven per dienstverlening.


Volledig verzorgde presentatie (inmeten, foto’s en teksten)

Plaatsing van de presentatie op internet

Woning aanbieden aan expats en bedrijven

Doorzetten gegevens huurder bij aanvraag bezichtiging

Onbeperkt bezichtigen tijdens kantooruren en 1 x in het weekend

Onderhandelingen met kandidaat-huurder

Uitgebreide screening kandidaat-huurder (ID-, EDR- en BKR-check)

Opmaak passende huurovereenkomst

Innen van de eerste maandhuur en borg

Begininspectie

Uitgebreid inspectierapport met foto’s

Sleuteloverdracht

Premium

éénmalig

85%

van de brutomaandhuur exclusief btw

Plus

€500,-

exclusief btw
Basis

€250,-

exclusief btw


You don't have permission to register