DutchEnglish

Image Alt

Huurder

Wij hanteren geen kosten voor de huurder!

1. Zoeken naar huurwoningen op de website

Ben je op zoek naar een nieuwe huurwoning? Dan ben je op de juiste plek aangekomen. Find a House biedt woonruimtes aan in verschillende prijsklassen en types. Ons aanbod varieert van kamers tot aan vrijstaande woningen.

Onze website laat alle beschikbare woningen zien in de regio Breda. Door middel van de zoekfuncties kun jij snel zien of jouw nieuwe huurwoning beschikbaar is.

Zoeken naar woningen

2. Vraag een bezichtiging aan

Find a House zorgt bij elke woning voor een zo’n uitgebreid mogelijk profiel, zodat je op voorhand goed kunt inschatten of deze woonruimte goed bij jou past. Zodra jij een geschikte huurwoning hebt gevonden, vraag je een bezichtiging aan en schrijf je je gratis in.

Gratis inschrijven

Let op: wij vragen vóór de bezichtiging al gegevens. Op deze manier kunnen we meteen bepalen of deze woning aansluit bij jouw profiel en of jouw profiel aansluit bij de verhuurder.

Find a House vraagt de volgende gegevens op:

  • kopie geldig legitimatiebewijs
  • kopie getekende arbeidsovereenkomst of
  • werkgeversverklaring met inkomensgegevens
  • laatste twee loonstroken

3. Bezichtigingen inplannen

Zodra we alle gegevens hebben ontvangen, kunnen we de bezichtiging inplannen. Heb je meerdere woningen gevonden, dan proberen we die aansluitend in te plannen. De bezichtigingen zullen vaak met Find a House zijn, maar in sommige gevallen met de verhuurder. Na de bezichtiging evalueren we wat je van de woning vindt.

Wanneer je een woning wilt huren via Find a House, dan nemen we contact op met de verhuurder en bespreken we jouw profiel. Heb je nog aanvullende vragen of wil je onderhandelen over bepaalde voorwaarden? Dan is dit het moment waarop wij dat doen.

4. Neem de sleutels in ontvangst

We maken een huurovereenkomst op volgens het ROZ model, deze wordt in concept naar beide partijen verzonden. Wanneer beide partijen akkoord zijn wordt de huurovereenkomst ondertekend. Voor huurder wordt een factuur opgesteld voor de eerste betaling, welke bestaat uit de huur van de eerste maand en de waarborgsom.

Tijdens de check-in inspecteren we de woning en nemen we foto’s. Dit wordt opgenomen in het inspectierapport. Hierin staat de toestand van de woning omschreven en de meterstanden worden genoteerd. Hierna vindt de sleuteloverdracht plaats en kun je van je nieuwe woning gaan genieten.

You don't have permission to register