DutchEnglish

De verhuurmakelaar

Aanhuur, wat is dat?

Wij hanteren een fullservice dienstverlening op het gebied van aanhuur. Maar wat betekent aanhuur dan precies? Een aanhuuropdracht is een exclusieve opdracht die je aan je verhuurmakelaar geeft om een geschikte woning voor je te vinden.

Een aanhuuropdracht uit handen geven, is zinvol als je jezelf in de volgende situatie herkent:

Je gaat op zoek naar een nieuwe huurwoning, want je bent toe aan iets anders of je wilt gaan samenwonen met je partner. Vol goede moed ga je op zoek naar jouw nieuwe droomwoning. Maar hoe kom je nu in deze tijd aan een geschikte huurwoning? Het blijft helaas een lastig proces om een fijne huurwoning vinden. Je schrijft je bij verschillende websites in en betaalt braaf de inschrijfkosten (vaak gaat het om een klein bedrag, maar als je niet oppast worden al die kleine bedragen elke maand afgeschreven van je bankrekening). Als je je hebt ingeschreven, mag je onbeperkt reageren op huurwoningen die vaak al niet eens meer beschikbaar zijn. Heb je dan toch eindelijk een bezichtiging weten te regelen, komen er vaak hordes mensen op af waardoor de kans dat jij deze woning kunt huren al minimaal wordt. Herkenbaar?

In deze situaties helpt Find a House!

Onze aanhuur dienstverlening bestaat uit het volgende:

√ Wij bespreken samen met jou de woonwensen en stellen aan de hand van dit persoonlijke gesprek een zoekprofiel samen;
√ Wij selecteren aan de hand van het zoekprofiel geschikte woningen/appartementen;
√ Wij gaan samen de geselecteerde woningen/appartementen bezichtigen;
√ Wij adviseren over een geschikte huurprijs en overige bijzondere bepalingen;
√ Wij dragen, indien noodzakelijk, zorg voor het opstellen van het huurcontract, inclusief een eventuele Engelse vertaling hiervan;
√ Wij voeren een inspectie uit bij aanvang en einde van het huurcontract en stellen hiervan een rapport op, voorzien van begeleidend beeldmateriaal.

Wil jij jouw zoektocht naar een huurwoning uit handen geven en jezelf een heleboel tijd en frustraties besparen? Dan kom ik graag met je in contact!

Post a Comment

You don't have permission to register